MENU

Angelica Blick

9:09 | July 21, 2016

PEACHY SKIES

TRAVEL
surf biarritzsurf biarritzs

 

TB TO PRE-SURF W/ VIKTOR A COUPLE OF DAYS AGO

 

Ah, this evening was just magical! I bought a drone so we tried that one but it didn’t end so good hahahahha. So now I’ve bought myself a new one that’s better :) yey! So last night I met up with my beloved Eleni and had dinner ONCE AGAIN at Supper Gården hahah .. I was there the day I got home and yesterday again. But it’s soooo cozy there! We had dinner, talked and just enjoyed the good weather. Savera and Filippa joined us after a while and had a glas of wine. A perfect evening!

_________________________________________

Åh, den här kvällen var bah så magisk! Jag köpte ju en drönare dagen innan vi stack till Biarritz som vi testkörde .. slutade dock inte så bra hahahaha. Så jag köpte mig en ny, mycket bättre när jag kom hem :) yey! Igårkväll mötte jag upp Eleni på Supper Gården IGEN haha för middag.. jag var där dagen jag kom hem och sen nu igår med. Men maten där är sååå god! Vi hade middag, snacka och bara njöt av vädret. Savera och Filippa kom dit sen med och drack ett glas vin med oss. En perfekt kväll!

14 Responses to “PEACHY SKIES”

Leave a Reply

  • (will not be published)