MENU

Angelica Blick

9:24 | August 24, 2016

PALM SHADES & WHITE WALLS

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
Urban Outfittersurban outfittersUrban outfittersUrban outfittersUrban OutfittersUrban outfitters

 

PHOTOS BY OSCAR MINYO / EDIT BY ME : CONTAIN ADLINKS
_TOP FROM ZARA , SIMILAR HERE_BAG FROM URBAN OUTFITTERS, SIMILAR HERE _SANDALS FROM BERSHKA, SIMILAR HERE_
_SUNGLASSES FROM BIKBOK_SHORTS FROM LEVIS, DARKER HERE_

 

Good morning babes!! How are you? I had such a bad dream last night.. I dreamt that André, me and emil where traveling to London and I noticed that they where only talking to each other, leaving me outside of discussions and so on. After a while we went into a cab to go into central of London to buy a gift to a friend. I fell asleep in the cab for a second but after waking up I noticed that the car was empty besides me and the driver. So I asked the driver where André and Emil where. He said ” They decided to walk instead!” … I WAS SO SAD! They left me in the car all by myself. I texted both of them saying I was sad that they left me there and then both of them went bananas on me writing so much mean stuff. HAHAHAH! Such a weird dream!!!

_____________________________________________________

Godmorgon babes!!! Hur mår ni? hade en så skev dröm inatt… Jag drömde att André, jag och Emil reste till London och jag märkte hela tiden att dom typ puttade ut mig och bara höll sig till varann. Efter ett tag så tog vi en taxi in till själva centrum av London för att köpa en present åt en vän. Påvägen i taxin slumrade jag till och när jag vaknar så inser jag att jag är ensam i taxin förutom chauffören. Så jag frågar honom vart André och Emil var varpå han svarar ” Dom bestämde sig för att promenera istället!” .. jag blev så ledsen! Dom hade alltså lämnat kvar mig i bilen när jag somnat och skitit i att säga nått, HAHAHAHHA. Då smsa jag dom och skrev att jag blivit ledsen att dom lämnat mig i bilen sådär varpå dom båda svarar och går helt bananaz på mig och är skitelaka!! HAHAHAHAH, sån konstig dröm!

37 Responses to “PALM SHADES & WHITE WALLS”

 1. Katerina on

  angelica, what happened to your pictures? this new edit is a bit weird…i miss your old, ultra clean and sharp photos!…anyway that’s just my personal opinion! keep up the great job…always an inspiration <3 <3

  Reply
  • angelicablick on

   oh you don’t like it? I love it :) I mix my old editing and this new writing. Makes it more interesting :) I have a bit of grains” added to these pictures so that’s maybe why you find them not as sharp :) thanks <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)