MENU

Angelica Blick

20:21 | September 1, 2016

K I M O N O

LOOK OF THE DAY
elsa ekman for bikbokBikbok by elsa ekmanbikbok by elsa ekmanelsa ekman for bikbokbikbok by elsa ekman

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS:
_JACKET FROM ELSA EKMAN FOR BIKBOK, HERE_SHOES FROM ASOS, SIMILAR HERE_
_SUNGLASSES FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_EARRING FROM H&M_BAG FROM CELINE_
_BRACELETS FROM H&M_RINGS FROM H&M_STONE BRACELET FROM MÄRTA LARSSON_

 

I’ve said it before and I’ll say it again – my friends are damn talented! My friend Elsa have done a collection for BIKBOK and she has designed this jacket. GENIUS! It’s her birthday today swell, happy b-day love ♥ HHAHA, so many of you liked my little story today! Well I’m still laughing at it too hahaha! so Elin and I continued shooting and filming today :) my next vlogg is coming up on sunday ( as usual ) and i’ll tell you about my three top locations to shoot outfits at in Stockholm! i hope you’ll like it. I’m at home right now but thinking about going over to Filippa to hang out a bit. André are still working!

_______________________________

Jag har sagt de innan men säger de igen – jag har väldigt begåvade vänner! min vän Elsa har designat en kollektion för BIKBOK och då även enna jacka. GENI! De är även hennes födelsedag idag . grattis älskling ♥ Hahahah, många av er gillade min lilla story idag! Ja ni, jag skrattar faktist fortfarande med! Elin och jag fotade samt filmade lite idag :) min nästa vlog kommer upp på söndag ( som vanligt ) och då kommer jag visa mina topp tre bästa ställen att fota outfit på i Stockholm! hoppas ni kommer gilla den. Just nu sitter jag hemma men funderar på att dra till Filippa och hänga lite. André jobbar fortfarande!

55 Responses to “K I M O N O”

Leave a Reply

  • (will not be published)