MENU

Angelica Blick

19:39 | September 2, 2016

INSTAGRAM LATELY

UNCATEGORIZED 2
skärmgjghghg

 

INSTA LATELY @ANGELICABLICK

 

Wow, what a day! I’m exhausted hahahahah. I’ve been filing and shooting all day and i finally got back home. I just need to get undressed and -re-dressed again in something else and be on my way to bar brawl with Ingrid ♥ Won’t be out for that long, cause I want to get up pretty early tomorrow!

_______________________________________

WOW, vilken dag! Är heeeeelt slut hahahahah. har filmat och fotat hela dagen och kom precis hem. Behäver bara klä av mig och klä på mig nya kläder så ska jag börja bege mig till barbrawlet med Ingrid ♥ blir en tidig kväll för jag ska upp rätt tidigt!

 

15 Responses to “INSTAGRAM LATELY”

Leave a Reply

  • (will not be published)