MENU

Angelica Blick

19:16 | October 5, 2016

MR. PURPLE

TRAVEL
mr purplemr purplemr purple

 

DINNER & DRINKS AT MR. PURPLE NYC

 

&It’s been a loooooong day my friends. I hate when I have stuff to do during the day with no break so I can sit and blog – but now I’m here :) whats up with you and what have you been doing today? I’ve been to meetings, planning with BikBok, been to the pharmacy, the dentist and picked up some stuff at Scandinavian photo. Yep, a lot. I’m so happy that tonight i’ll just be chill in’ with Agnes, eating food , turning off my laptop and all and just BE. Tomorrow I’m flying to Marrakech with Ingrid for a few days and I’m looking forward spending time with her there. André just left for Thailand for 4 weeks, but I’ll be meeting up with him there in 2 weeks ♥

_________________________________________

Det har varit en låååååång dag mina vänner. Hatar när saker tar sån tid att det utesluter bloggandet, dvs att jag inte har en stund över att sitta ner och blogga – men nu är jag här :) Så vad händer med er, hur är läget?  Jag har haft en del möten idag, planering med Bikbok, varit förbi apoteket, tandläkaren och hämtat saker på Scandinavian photo. Yep, en del. Ska bli skönt att bara få åka till Agnes nu i mjukisar, äta mat och slappa. Ska stänga av laptop och allt och bara VARA. Imorgon drar jag och Ingrid till Marrakech i ett par dagar . Ska bli mysigt att få hänga med henne där! André stack till Thailand i 4 veckor idag, men jag ska möta upp han där om 2 veckor ♥

One Response to “MR. PURPLE”

Leave a Reply

  • (will not be published)