MENU

Angelica Blick

20:08 | October 14, 2016

MOTÖRHEAD

LOOK OF THE DAY
sneakpeek3sneakpeek5

 

SNEAK PEEK / FULL LOOK COMING SOON

 

I’m off to meet up with Emeli – a girl I’ve known since I was 13 and still hang out with! My Emeli ♥ We are going to meet up at a bar here in Linköping and just have a girls night with lots of talking! Missed her so much!! Here is btw a sneak peek of a look coming up soon that I shoot with a super cute girl called Josefine! xx

_________________________________________________

Jag ska iväg nu för att möta upp Emeli – en tjej jag känt sen jag var 13 och som jag fortfarande umgås med! Min Emeli♥ vi ska mötas upp på en bar här i Linkan och bara ha tjejkväll med massa snack! Har saknat henne massor!! Här är en liten tjuvkik på en look som snart kommer upp – som fotades av en supersöt tjej vid namn Josefine! xx

9 Responses to “MOTÖRHEAD”

Leave a Reply

  • (will not be published)