MENU

Angelica Blick

22:20 | October 30, 2016

INSTA THAILAND

TRAVEL
instagram thailand

 

@ANGELICABLICK – THAILAND PICS

 

The photos I took for my instagram during our trip to Thailand! Can’t get enough of the “retro” feeling photos from the iPhone actually gives. Don’t you agree? I kind of like to mix these insta pictures and “through my iphone” pictures with my otherwise very well taken photos. Do you feel the same? :) I still have some photos to show you from Thailand before moving on to the cold photos in Sweden haha. Feels wierd that my birthday is coming up real soon now.. time flies!!

______________________________________________

Fotona som togs till min instagram under resan till Thailand! Kan inte få nog av den där “retro känslan” bilderna man tar vi iPhonen ger. Håller ni inte med? Gillar att mixa enkla bilder från mobilen och intsta bilder såhär med mina annars välidgt uppstyrda foton. Tycker ni med de? Men men, har en del bilder kvar från Thailand att visa er imorgon innan de blir bilder från kalla Sverige igen haha. Känns konstigt att jag fyller år snart.. tiden flyger iväg!!

16 Responses to “INSTA THAILAND”

Leave a Reply

  • (will not be published)