MENU

Angelica Blick

16:37 | November 15, 2016

Angelica Blick UNDERWEAR

ANGELICA BLICK FOR BIKBOK

Angelica Blick underwearangelica blick underwearangelica blick underwearangelica blick underwear

angelicablickforbikbok9

ANGELICA BLICK UNDERWEAR
ONLINE AT BIKBOK.COM & IN STORES 8TH OF DECEMBER

SO, here comes the second BOOM! I didn’t just design a collection for BIKBOK, but also an underwear line at the same time. You can find some of the pieces above in the campaign photos. These ones are also taken in LA and Palm Springs and I have to say that I love the result :) Even tho I had 39 degrees of fever, gastric ulcer and bleedings in my neck from the car accident in NYC. The underwear collection has everything from cute lace sets to really cool and sporty tops & panties. I’ve never in my life designed an underwear collection so this was so much fun doing something totally new! The collection will be in stores and online at BIKBOK.COM on the 8th of December – perfect gifts for Christmas! Xx

________________________________________________

SÅ, här kommer andra BOOMEN! Jag designade inte bara en klädkollektion för BIKBOK, utan underkläder också. Ni kan hitta en tjuvkik på de ovan i kampanjbilderna. Dessa bilder är även dom fotade i LA och Palm Springs och jag måste säga att jag gillar dom :) Även fast jag hade 39 garders feber, magsår och blödningar i nacken från bilkrocken i NYC när dessa togs ( likt mina kampanjbilder för kollektionen). Underklädeskollektionen har allt från söta spets-set till mer coola, sportiga delar. Jag har aldrig tidigare designat underkläder så det var superkul att få testa göra något nytt! Kollektionen släpps i butik och online på BIKBOK.COM den 8:e December – bästa julklappen att ge bort om ni frågar mig!

PHOTOS BY EMMA SVENSSON
HAIR&MAKEUP BY SARAH GRUNDÉN
-IN COLLAB WITH BIKBOK

70 Responses to “Angelica Blick UNDERWEAR”

  1. Sophie Meier on

    O M G WHAAAAAT congrat! I cant wait! Peeeerfect xmas present (seriously if my Bf doesnt get me this he must be dumb) so proud of you girl <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)