MENU

Angelica Blick

16:41 | November 18, 2016

JUJU ON THE BEAT

RANDOM
everyday1pom&floraawa seySATSeveryday6FightboxLinda Hallbergawa seyMargaux DietzTommy Hilfigereventawa sey

 

PICTURES FROM MY WEEK

 

FRIIIYAAAAAY! Finally friday! I’m on a roll when it comes to workout so that’s how I started my morning AGAIN! Okey I’m not going to jinx it now ( * waking up real sick tomorrow* NOOOOO!). But it’s really nice to start your day like that :) I did a PT workout with Damla at Fightbox and after that the circuit training after that – DOUBLE UP!! I had some stuff booked for today but yes, everything got a bit fucked up when I had to reschedule stuff but now I’m home working from my laptop..I have 100 of emails to answer and stuff to organize. After my workout I had a quick lunch with Margaux also ♥ Last night Molly invited us over for a spray tan event with lots of girls and it was so nice to see her and Dannys new crib and to meet everyone again ♥  Tonight the boys are coming over for dinner at out place. Pojan is going to cook his fish soup for all of us! YUMMIE!

_________________________________________________

FRIIIIIYAAAAAAAAAY! Äntligen fredag! Det rullar på ordentligt med träningen nu så de var så jag började min dag IGEN! Okej ska fan inte jinx nått här nu (*vaknar upp svinsjuk imorgon eller nått* NEEEJ!) Men ja, de känns iallafall sjukt nice att börja dgen så :) Körde PT med Damla på Fightbox följt av ett cirkelpass efter – DUBBELT UPP!! Hade massa saker inbokade idag men mycket av de blev flyttat så nu är det kaos i schemat haha. Är iallafall hemma nu och jobbar.. sitter med typ 100 mail att svara på och ordna upp. Efter träningen idag mötte jag upp Margaux for lite snabblunch ♥ Igårkväll bjöd Molly över ett gäng brudar för spraytankväll så de var så mysigt att äntligen få se hennes och Dannys nya crib och även få träffa alla igen ♥ Ikväll ska vi ha över grabbarna på middag hemma hos oss! Pojan ska laga sin fisksoppa till oss alla! MUMS!

18 Responses to “JUJU ON THE BEAT”

  • angelicablick on

   Åh de kanske jag kan lösa – ska iaf försöka :) Kan ju aldrig lova något eftersom de i slutändan är företagen som bestämmer. Men ska kika på de! kraaaaam

   Reply
 1. erika on

  Hej Angelica!
  Superfina bilder varje dag som vanligt!! :)) Vilken lins är det du har där du fotar på gymmet i det här inlägget? :D
  ha det bäst!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)