MENU

Angelica Blick

12:25 | November 20, 2016

THROUGH MY IPHONE

UNCATEGORIZED 2
ab101ab100

 

PHOTOS THROUGH MY IPHONE

 

Woke up in the best kind of way – next to my boy, at Hotel Diplomat! We went up and had a really nice breakfast before heading back home were w are now :) I’m just about to record a hair tutorial for you guys that i’ll post here later on tonight on how I do my small, frizzy curls :D yey!

_______________________________________________

Vaknade upp på bästa sättet – bredvid min pöjk, på Hotel Diplomat! Vi gick upp och åt en snabb frulle innan vi drog hem där vi är nu :) Ska precis börja spela in min hår tutorial till er när jag lockar mitt hår sådär frissigt och litet som jag ska lägga upp senare ikväll :D yey!

4 Responses to “THROUGH MY IPHONE”

Leave a Reply

  • (will not be published)