MENU

Angelica Blick

17:35 | December 2, 2016

ACAI STOP

TRAVEL
acai2acai1acai4

 

A QUICK STOP FOR ACAI IN NORTH SHORE

 

In these pictures the sun actually came out for a second – YEY! Sorry for all the weather-based comments but yeah, it’s been a bit hard haha. Just woke up a while ago to pack everyhting for today! It’s just 3 days to go here until we are flying home so now I’m hoping for a really good day with snorkeling, sun and swimming. That would make my day! Woke up pretty early today so now I’m in need for a suuuuuuuuper big coffee and then I’m ready for the day!

__________________________________________________

I dessa bilder kom faktist solen fram i några sekunder – YEY! Ledsen för alla väderbaserade kommentarer här på bloggen men de har varit rätt kämpigt på den fronten haha. Nu ska jag se till att packa allt inför idag! De är ju bara 3 dagar kvar tills vi ska flyga hem så jag hoppas på en mega-dag idag med snorkling, sol och bad. De skulle vara guld värt! Vaknade rätt tidigt imorse så nu är jag i stort behov av en suuuuuuper stor kaffe och sen är jag redo för dagen!

10 Responses to “ACAI STOP”

Leave a Reply

  • (will not be published)