MENU
15:16 | December 31, 2016

HAPPY NEW YEAR!

UNCATEGORIZED 2
happy new year

 

Ville bara kika in här och önska alla ett GOTT NYTT ÅR! På bilden som togs alldeles nyss är det jag och Ulla-bulla  som myser ♥  Nu ska vi snart iväg till Andrés föräldrars kompisar och fira med bubbel, massa mat, spel och kolla på fyrverkerierna nere vid fästningen! PUSS PÅ ER!

__________________________________________

I just wanted to wish you all a HAPPY NEW YEAR! Just took these pictures of me and Ulla-Bulla cuddling ♥ We are soon heading off to Andrés parents friends to celebrate with champagne, a lot of food, board games and fireworks at the old castle! KISSES TO YOU!

14 Responses to “HAPPY NEW YEAR!”

 1. Johanna Eriksson on

  Så himla snygg klänning! :-) Låter supermysigt med fyrverkerier vid fästningen! Bättre med ett stort ön attt smälla själva tycker jag! Snällare mot alla djur och alla som är rädda och mindre risk för skador/bränder :-)

  Reply
  • angelicablick on

   tack <3 ja jätte! håller med dig! Då kan se som vill se fyrverkerier gå dit och kolla och lämna djuren hemma så de slipper bli rädda! Samt mindre olyckor med fyrverkerier som smäller på människor och massa annat hemskt. Mer kontrollerat och GARANTERAT mer maffigt! Det vi såg igår var MAJOR big!! :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)