MENU
19:13 | January 2, 2017

MILKSHAKES

TRAVEL

 

MILKSHAKES AT FUMÉ

 

We just had to go to this amazing place one day during our stay in Dubai and try their milkshakes! OH MY! They were SOOOOO good! Mine is the one with the cheesecake on top(!).  There are two Fumé in Dubai but this one is located near the marina so the view was nice. The other two milkshakes were really good too – one with berry flavour and one caramel. We didn’t try the food tho, so maybe i’ll do that for next time :)

_______________________________________________

Vi var bara tvungna att besöka det här stället under vår vistelse i Dubai och testa deras milkshakes! OH MY! Dom var sååååå goda! Min är den med den stora cheesecaken på(!). Det finns två Fumés i Dubai men vi valde den vid marinan så man fick en fin utsikt. De andra två milkshaksen var också goda – en med bärsmak och den andra med caramel. Vi åt dock inte maten så de får jag testa nästa gång jag besöker Dubai :)

12 Responses to “MILKSHAKES”

Leave a Reply

  • (will not be published)