MENU

Angelica Blick

18:25 | February 19, 2017

PINK + LEO = TRUE

LOOK OF THE DAY
Zara topzara topzara topzara top

 

PHOTOS BY FILIPPA LUND / EDIT BY ME
ADLINKS_JEANS FROM RUT&CIRCLE, SIMILAR HERE_BELT FROM ASOS, SIMILAR HERE_
_TOP FROM ZARA, SIMILAR HERE_JACKET FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM MARNI, HERE_
_SNEAKERS FROM ADIDAS, SIMILAR HERE_

 

My sunday look – Pink + Leo! I met up with Filippa and ate lunch at a place at Mariatorget that only serves ecologic food :) YUMMIE! After lunch we decided to swing by fight box for their tournament against Vici! Fightbox won so that was fun!! We cheered and cheered for them! Tonight I’m heading over to Filippa again with Agnes for dinner and movie. André are going to a dinner with his boys ♥ I hope you’re having a great sunday!

___________________________________________________

Min söndagslook – Rosa + Leo! Mötte upp Filippa förut som sagt och så käkade vi på ett ställe vid Mariatorget som bara serverar ekologisk mat :) MUMS! Efter lunchen bestämde vi oss för att dra till fightbox för deras tävling mot Vici! Fightbox vann så det var fett kul!! Vi hejade och hejade! ikväll ska jag till Filippa med Agnes och bara äta mat och kolla film. André ska på killmiddag med sina vänner ♥ hoppas ni har en fin söndag!

25 Responses to “PINK + LEO = TRUE”

Leave a Reply

  • (will not be published)