MENU

Angelica Blick

19:35 | February 22, 2017

INTERIOR OBSESSIONS

INTERIOR

 

ON MY MIND: BIG WINDOWS – DARK WOODEN FLOORS – PINK VELVET SOFA – ROMANTIC BATHROOMS – ABSTRACT DETAILS –
– CONCRETE WALLS AND FLOORS – MASSIVE GOLDEN MIRRORS – BOOKSHELF WALL – PANELS ON WALLS AND CEILING – 

 

I’m in an interior bubble atm and I just can’t get these stuff out of my head! I want all of these things! One dream of mine is to buy a super cool apartment that has that extra to it. Touché they often costs waaay too much money. But you can always dream, right? One day it might actually happen! Well, as I’ve written under the pictures – these are the interior obsessions I have right now. What’s your interior obsessions?

______________________________________________

Jag är inne i en inredningsbubbla nu igen och jag kan inte få dessa saker ur mitt huvud! Jag vill ha allt! En dröm jag har är att en dag köpa en riktigt fet lägenhet som har det där extra. Synd att de flesta oftast kostar alldeles för mycket pengar. Men man kan alltid drömma, eller hur? en dag kanske det slår in! Men men, som jag skrivit ovan så är dessa mina inrednings obsessions just nu. Vilka är era?

6 Responses to “INTERIOR OBSESSIONS”

Leave a Reply

  • (will not be published)