MENU

Angelica Blick

14:47 | February 23, 2017

MAKEUP: ORANGE FIZZ

UNCATEGORIZED 2

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON
MAKEUP BY SARA NILSSON

 

We did a little “photoshoot” the other day – shooting some looks and also some photos in my apartment. I had a kickass team by my side for that: Ellen & Sara ♥ I’m waiting for the photos to be edited and then I’ll share them with you ofc! Today I’ve had two meetings and then I met up with Ellen to shoot a look before I went shopping. YEY! Haven’t been strolling around in town, shopping, for several months. I usually shop online so it was pretty cozy walking around. Now I’m going to finish up some work before Agnes picks me up to go to… BOUNCE!! So much fun! Bringing my camera with me!

_____________________________________________

Vi körde en liten “photoshoot” häromdagen – vi fotade lite looks och även bilder hemma hos mig. Jag hade ett kickass team med mig: Ellen och Sara ♥ Nu väntar jag ivrigt på resultatet som jag självklart ska dela med mig av till er! Idag har jag haft två möten och fotat en look med Ellen. Efter det körde jag lite shopping på stan faktist. Det var flera månader sen jag gjorde det eftersom jag oftast shoppar på nätet. Men det var mysigt att bara strosa runt. Nu ska jag jobba färdigt här innan Agnes kommer och plockar upp mig och så ska vi till….BOUNCE! SÅ KUL! Kameran följer med!

6 Responses to “MAKEUP: ORANGE FIZZ”

Leave a Reply

  • (will not be published)