MENU

Angelica Blick

16:19 | February 27, 2017

BLING IT UP

UNCATEGORIZED 2

-IN COLLABORATION WITH GLITTER-

 

ADLINKS:_FAUX FUR FROM ASOS_VELVET TOP FROM H&M_
_BLING CHOKER FROM GLITTER, HERE_RING FROM GLITTER, HERE_
_BIG BLING BRACELET FROM GLITTER, HERE_SMALL BLING BRACELET FROM GLITTER, HERE_

My collab with GLITTER continues! As you might have notice I have a huge thing for bling-bling chokers so this choice was obvious for me. I’ve styled it with matching bracelets and a ring. Simple and easy!! I think you should by some bling as well and guess what: if you buy it online you get 30% off and free delivery with the code ANGELICA30 until midnight the 1st of March at GLITTER.SE. Woop woop! PRESS HERE to go to their store  ♥
Picked out some of my fav chokers as well that you can find below!

I also picked out some more chockers that I loved, check picture and links below!

________________________________________________

Mitt samarbete med GLITTER fortsätter! Som ni kanske fattat så har jag en grej för bling-bling chockers så att välja denna chocker var ju givet. Jag har stylat den med matchande armband och en ring. Enkelt och snyggt! Ni får 30% plus fri frakt just nu med koden ANGELICA30. Koden gäller till och med midnatt den 1 mars på GLITTER.SE :)  Woop woop! TRYCK HÄR för att komma till deras hemsida ♥

Valt ut några andra favvis-chokers från hemsidan med som ni hittar nedan!

1. HERE 2.HERE 3.HERE 4.HERE

10 Responses to “BLING IT UP”

  1. Julia on

    Hej Angelica!

    Jag Ä L S K A R att titta på dina inspirerande bilder! Jag undrar vilka objektiv du använder när du fotar? Jag har själv 50mm 1.4 & 85mm 1.8, men skulle vilja ha ett objektiv som inte är så inzoomat. Använder du något av 28mm? 30mm? 35mm? Skulle bli så tacksam för svar! Tack för en superfin blogg <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)