MENU

Angelica Blick

12:25 | March 7, 2017

SUNRISE BABES

TRAVEL
yogiakademinyogiakademin

 

BEAUTIFUL SUNRISE IN GOA WITH WONDERFUL BABES

 

WORK MODE ON! Woke up pretty early this morning to start filming a collab with my girls Alexandra and Silja ♥ That vlog is coming up this suuuunday! We just finished filming and now it’s time for coffee and cinnamon buns. I have some other work to catch up on now when I’m back home! Lots of emails, editing pictures and collabs. I was supposed to meet up with Ellen to shoot some looks but.. the snow came falling down like crazy this morning so I think we have to postpone that for tomorrow. I’m really looking forward this week cause there is so much stuff happening! YEY!

_________________________________________

WORK MODE PÅ! Vaknade ganska tidigt imorse och började filma ett samarbete med mina bruttor Alexandra och Silja ♥ Den vloggen kommer upp på söööööndag! Vi blev precis klara med filmandet och nu ska vi dricka kaffe och äta bullar. Jag har en hel del annat jobb att göra idag nu när jag tillbaka hemma såsom mail, redigera bilder och lite samarbeten. Jag skulle egentligen mött upp Ellen idag för att fota men… snön kom ju som en boom imorse så det får skjutas upp tills imorgon. Jag ser så fram emot denna vecka, det händer en hel del skoj! YEY!

 

6 Responses to “SUNRISE BABES”

    • angelicablick on

      Thank you!! You should!! All the ladies I sat next to here had a different body, different breasts and different in any way – BUT everyone of us are soooooo beautiful! Be proud over your body girl <3 you are beautiful!

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)