MENU

Angelica Blick

16:30 | March 14, 2017

FREEDOM

TRAVEL

 

FEELING FREE WITH MAXINNE & MALIN ♥

 

Had a blast in India with these two ladies and Silja ofc that’s behind the camera! So happy to be surrounded by so much powerful and cool girls. GIRL RULES! I’ve been at the office the last few hours of the day laughing at youtube clips and eating buns with the girls. Speaking of YOUTUBE, don’t forget to subscribe to my youtube channel of you want – HERE ♥ Next up is the hawaiin vlog part 2!!

______________________________________________

Hade så sjukt kul i Indien med dessa två brudar och Silja som står bakom kameran! Så glad att jag är omringad av massa mäktiga och coola kvinnor. TJEJER ÄGER! Jag har suttit på kontoret de sista timmarna nu och skrattat åt roliga klipp på youtube och ätit bullar med tjejerna. På tal om YOUTUBE, ni får gärna prenumerera på mig där – klick HÄR ♥ Nästa vlogg är del 2 från Hawaii!!

2 Responses to “FREEDOM”

Leave a Reply

  • (will not be published)