MENU

Angelica Blick

20:06 | March 16, 2017

IT’S IN THE DETAILS

LOOK OF THE DAY
zara MISS SELFRIDGE zara top one teaspoonGIVENCHY REVOLVE henry holland gucci ivyrevel Gigi x Tommy Hilfiger & other stories

 

ZOOMED IN / DETAIL CLOSE-UP

 

I’ve got a thing for red bags I can see haha.. it gives that extra “pop” to an outfit if you ask me :) Looking at these photos makes me realize how much I want spring now. I’m soooo bored with winter outfits now. Blaaaah! I want to wear crispy and light outfits with thin jackets! GAH! There is nothing like sweidh spring/summer. Just got back from the event at MAX so now I’m full! Tonight my idea was to chill with Filippa and Ebba but I really need to clean our apartment and do the laundry and fall asleep early tonight. What are you guys doing this thursday evening?

_____________________________________________

Jag har en grej för röda väskor ser jag.. haha.. det ger det där “lilla extra” till en look :) När jag tittar på dessa bilder så förstår jag hur mycket jag längtar till våren. Är så sjuuuukt trött på att bära vinteroutfits nu. Blaaah! Vill gå runt i krispiga och lätta outfits som man bara behöver en tunn jacka till. Det finns inget som svensk vår/sommar. Kom nyss hem efter eventet på MAX så nu är jag mätt och belåten! Ikväll var tanken att hänga med Filippa och Ebba men jag behöver verkligen städa/rensa hemma och hinna tvätta. Ska vara i säng tidigt idag! Vad ska ni göra denna torsdagskväll?

22 Responses to “IT’S IN THE DETAILS”

    • angelicablick on

      Tack fina du!! Kika bakåt i arkivet på “Look of the day” så finns all credit till vart plaggen är <3!!kram

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)