MENU

Angelica Blick

17:45 | March 23, 2017

ORANGE BLISS

UNCATEGORIZED 2

 

DETAILS / FULL LOOK COMING SOON

 

I’ve got a thing for these off-shoulder shirts with a corset in the waist! I think it’s so nice! Full look coming up later this week :)
Now I’m dressed up and ready for dinner at IBU with everyone! I’m wearing a new FANTASTIC SUIT from H&M in burgundy and a black lace bra. My breast has gotten waaaay bigger now so I actually needed to buy new bras today hahha. So funny! Well I’m off to dinner, talk to you later!

__________________________________________________

Jag har en grej för dessa off-shoulder skjortorna med en korsett i midjan! Tycker de är så snyggt! Hela looken kommer upp senare i veckan :)
Nu är jag uppklädd och redo för middag på IBU med alla! Jag har på mig en ny helt FANTASTISK KOSTYM från H&M i vinrött ikväll tillsammans med en svart spetsbh. Mina bröst har ju vuxit en del så jag behövde köpa lite nya bhar idag hahaha. Så kul! Men men, nu är det dags att dra på middag, vi hörs sen!

10 Responses to “ORANGE BLISS”

    • angelicablick on

      hej fina! Åh det beror på! nått jag alltid tycker är snyggt är ju kostymer! Enkla och slappa kostymer med någon snygg topp under eller balconett BH :) klackar och en enkel väska. Tack finaste, detsamma <3 kram

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)