MENU

Angelica Blick

19:32 | April 15, 2017

SHOWROOMS

UNCATEGORIZED 2

 

PICKING UP CLOTHES FROM PR AGENCYS

 

Before I headed to L.A/Palm Springs I managed to borrow some clothes from different PR agencys to wear here at Coachella! I borrowed some really cool stuff. Just look at those sunglasses :D LOVE ‘EM! Ellen came over for breakfast that day also – we tried to do poached eggs hahaha, but it went alright after a while. It tasted good anyway and that’s all that matters!

so TOUCHDOWN Palm Springs! We had a blast at Coachella yesterday and at the REVOLVE party!! Today awaits an interscope party, REVOLVE party and a party Kylie and Kendall Jenner is hosting before heading off to the festival! ♥

_______________________________________

Innan jag drog till L.A /Palm springs så lyckades jag låna på mig lite kläder från olika showrooms att bära under festivalen! jag låande en hel del tunga grejer. Kolla bara glajjorna – ÄLSKAR DOM! Ellen kom förbi samma dag med och käkade frulle. Vi försökte oss på pocherat ägg och de gick sådär hahaha – men tillslut så. Det smakade gott iaf !

Så TOUCHDOWN Palm Springs! Vi hade det asfett igår på Coachella och REVOLVE fetsen!! Idag ska vi på en interscope fest, REVOLVE och sen Kylie&Kendall Jenner fest. Sen bär det av till festivalen! ♥

14 Responses to “SHOWROOMS”

 1. Ruby on

  Waiting for Coachella photos 😍
  And wish you post more photos on instagram!
  Please post more photos on instagram too 🖤
  Waiting… 🔥🔥

  Reply
  • angelicablick on

   Jag försöker alltid tajma in det – tex jag sover inte om jag vet att de inte kommer gynna mig ( på flyget) så jag blir trött när jag kommer fram. Annars sover jag tex om det är bättre :) kram

   Reply
 2. RUZANNA on

  Längtar sååå mycket tills du laddar upp bilder från choachella, jag vill SÅ åka dit, blir nog förmodligen första gången nästa år! :) ♥♥♥

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)