MENU

Angelica Blick

9:18 | April 18, 2017

COACHELLA DAY 1 + REVOLVE PARTY

TRAVEL
Revolve

 

COACHELLA DAY 1 & REVOLVE PARTY

 

I’m back in LA after a hell of a long trip from Palm Springs. Usually it takes around 2 hours to go to LA but since the traffic was insane it took us over 6 hours haha! Anyway, the first day we arrived to Coachella we went to Revolve party and had a really good time. We went to the festival pretty late cause we were so tired after the party. During this evening me and Miriam was sooooo tired so we took the shuttle bus back home early. It’s been such a great weekend!! I’ve had so much fun with all my friends and I’m so happy I tagged along with Miriam, Molly & Danny. Stay tuned for more pictures!

___________________________________________________________

Jag är tillbaka i LA efter en sjukt lång resa från Palm Springs. Det brukar ta typ 2 timmar att ta sig till LA men eftersom trafiken var helt knas så tog det oss mer än 6 timmar haha! Men men, lite bilder kommer lastat från första dagen på Coachella och Revolve festen. Vi stack till festivalen rätt sent för vi var så trötta efter dagen. Under kvällen blev jag och Miriam så trötta så vi drog hem tidigt. Vi har iallafall haft en sjukt fet helg!! Jag är så glad att jag åkte med Miriam, Danny och Molly på resan. Stay tuned för mer bilder!

18 Responses to “COACHELLA DAY 1 + REVOLVE PARTY”

Leave a Reply

  • (will not be published)