MENU

Angelica Blick

11:40 | April 20, 2017

WANDER

LOOK OF THE DAY

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON
CREDIT&ADLINKS_JACKET FROM ZARA_SHOES FROM ASOS, SIMILAR HERE_JEANS FROM LEVIS, HERE_
_BAG FRO & OTHER STORIES, HERE_SHIRT FROM ZARA_

 

A look from the week before I went to LA! I’M IN LOOOOOOOVE with this star studded jacket. Have I said that before? Probably. WELL – just got back from a dinner and party and I’m suuuuuper tired. Need to crash into bed asap! It feels so wierd writing that when I know that the time is in the middle of the day in Sweden… haha. Tomorrow we are doing a hike to the Hollywood sign and then I’m just going to chill by a pool for the rest of the day! Can’t wait until Friday tho! Going to tell you about it in another poooost ♥

_________________________________________________

En look från en vecka innan jag drog till LA! Jag ÄÄÄÄLSKAR den här stjärnjackan. Har jag sagt det innan? Säkert. MEN MEN – Kom nyss hem från en middag och fest och är såååååå jävla trött. Behöver däcka i sängen asap! Känns så konstigt att skriva det när jag vet att klockan är mitt på dagen i Sverige… haha. Imorgon ska vi iallafall hikea upp till Hollywood skylten och sen bara softa vid en pool! Längtar som fan till fredag dock! Ska berätta mer om de snart ♥

20 Responses to “WANDER”

 1. Emilia on

  Huuur gör du för att få håret sådär snyggt ruffsigt?? Är det saltvattenspray? Och har du tips på något bra sådant isåfall? :) Kram, ni ser ut att ha det grymt där borta! :D

  Reply
  • angelicablick on

   Men åh tack fina <3 här har jag lockat de för några dagar sedan och sen sovit på de, låtit de lägga sig :) inge saltvatten! Men de är asbra har jag hört :)kraaaam

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)