MENU

Angelica Blick

17:48 | May 3, 2017

FLUFFY

LOOK OF THE DAY
Steve maddensteve maddensteve maddensteve maddensteve madden

 

PHOTO BY ELLEN WALDTON
CREDIT&ADLINKS:_TROUSERS FROM ASOS, HERE_BAG FROM ZARA, SIMILAR HERE_
_SHOES FROM STEVE MADDEN_KNIT FROM ASOS, SIMILAR HERE_
_JACKET FROM RIVER ISLAND (OLD), SIMILAR HERE_

 

Two looooong and fully booked days – sorry for so bad update!! Ever since the sun came out I’ve also tried to catch some sunlight between meetings, recordings and other have-to’s. Just got back from the office after shooting a collab! I’ve been recording all day as well with my babes and squeezed in a meeting after that. Now I’m back home and I’m soooo exhausted! Tonight I’m just going to cuddle with André ♥ Talk to you in a little while!

__________________________________________________

Två låååånga och fullbokade dagar – så ledsen för dålig uppdatering!! Ända sen solen kom ut så har jag försökt samla så mycket solljus jag kunnat mellan möten, inspelningar och andra måsten. Kom precis hem från kontoret efter att ha fotat ett samarbete! Jag har spelat in med tjejerna hela dagen och så klämde jag in ett möte med efter det. Nu är jag tillbaka hemma och jag är heeeelt slut! Ikväll ska jag bara mysa med André ♥ Hörs om en liten stund!

 

11 Responses to “FLUFFY”

Leave a Reply

  • (will not be published)