MENU

Angelica Blick

9:54 | May 13, 2017

ROSENDAL

UNCATEGORIZED 2

 

ROSENDAL’S GARDEN – LOVE THIS PLACE!

 

I visited one of my favorite places here in Stockholm the other day when Rapide had their brow-event at Rosendals Garden. This place is BEYOND beautiful!! I mean, look at it?! Am I right?! .. Tilda ( in the picture with me ) is the girl who takes care of my brows – She is the best. In the photos I haven’t filled them in with anything, they are all natural. LOVE them atm! I’ve gotten a lot of questions about my brows and how I got them to grow that much. Do you want me to do a post about it?

_______________________________________________

Jag besökte en av mina favvoplatser här i Stockholm häromdagen för Rapides bryn-event på Rosendals trädgård. Det här stället är SJUKT vackert!! Jag menar, kolla bara på det?! Visst?! .. Tilda ( i bilden med mig ) är tjejen som tar hand om mina bryn – Hon är bäst. I fotot har jag inte fyllt i mina bryn alls, dom är helt naturliga här. ÄLSKART! Jag har fått en hel del frågor om hur jag fått dom att växa osv. Skulle ni vilja att jag gör ett inlägg om det?

13 Responses to “ROSENDAL”

  1. kloktkrubb on

    Älskar Rapide! Gick på Mood tidigare men sen jag flytta till Helsingborg har de även öppnat här, var och färga fransarna för någon vecka sedan. Love them!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)