MENU

Angelica Blick

17:09 | May 13, 2017

YELLOW SUEDE

LOOK OF THE DAY
Missguided

 

IN LOVE WITH THIS JACKET – HERE (ADLINK)
FULL LOOK COMING SOON / PHOTO BY ELLEN WALDTON

 

A sneak peek of my look the other day – This yellow “suede” jacket is liiiife. Just got back from Tough Viking and my dad did a really good job!! GO DAD! Haha so much fun.. before he took of he asked me if I could braid his hair on both sides cause he wanted to look like Legolas.. HAHAHAHAH! Love it! he ran the race on 1 h and 10 minutes. Tonight we are of to YUC for dinner with Andrés parents and my dad ♥

__________________________________________

En liten tjuvkik på looken jag bar häromdagen – Den här gula “mocka” jackan är liiiiivet. Kom precis tillbaka hem från Tough Viking och min farsa gjorde ett sjukt bra jobb!! GO PAPPA! Haha så kul.. innan han skulle springa så ville pappa att jag skulle flära två flätor på sidan av hans huvud för han ville se ut som Legolos.. HAHHAHAHAH! Älskart! Han sprang på 1 timma och 10 min. Ikväll ska vi till YUC för middag med Andrés föräldrar och min pappsi ♥

10 Responses to “YELLOW SUEDE”

Leave a Reply

  • (will not be published)