MENU

Angelica Blick

16:26 | May 22, 2017

WHITE SUIT

LOOK OF THE DAY
styleinstyleinstylein

 

PHOTOS BY ALEXANDRA KENTSDOTTIR / EDIT BY ME
CREDITS:_JACKET HERE & TROUSERS HERE FROM STYLEIN_
_BRACELET FROM SOPHIE BY SOPHIE_SHOES FROM ZARA_

 

:( :( I schedual this post for this morning but it didn’t go up! Bummer.. Well this is the amazing suit I wore for the Dior shoot/event and I love it so much!! I got a lot of questions about it both here and on instagram. We started our morning with one hour yoga followed by 45 minutes of workout. I was DEAD after that haha! Then we enjoyed our breakfast in the sun. PERFECT! I’m so happy to be back here!!

__________________________________

:( :( Jag tidsinställde det här inlägget för morgonen men det kom inte upp! Typiskt… Men men, det är är suiten jag hade på mig under Diorplåtningen och eventet och jag älskar den!! Jag fick en hel del frågor om vart jag köpt den på både bloggen och instagram. Vi började vår morgon med en timmas yoga följt av 45 minuter hård träning. Jag var helt DÖD efter det haha! Sen avnjöt vi en dunderfukost i solen. PERFEKT! Jag är så glad att vara tillbaka här!!

13 Responses to “WHITE SUIT”

Leave a Reply

  • (will not be published)