MENU

Angelica Blick

11:27 | May 27, 2017

ICE CREAM

TRAVEL

 

 

YOU JUST GOT TO LOVE ICE-CREAM ♥

 

During our little trip into Marbella we decided to end our day with an ice-cream and it was YUUUH-MIIIEE! I got mango and Dulche de leche ice cream… WOW!! It was insane. Hey guess what? My Tokyo vlog is coming up tomorrow and I’m super excited to share it with you. Hopefully you’ll like it :)  We had a crazy fun time there!
It’s saturday and by that it means it’s finally time to celebrate Hannah who is turning 30!! HAPPY B-DAY BABE! So tonight we are meeting up with the rest to eat dinner and then go out partying. Some of my friends as flown down here just for the celebration so I think it’s going to be a lot of fun! Talk to you later ♥

_______________________________________

När vi drog in till Marbella stad så bestämde vi oss för att avsluta dagen med en glass och det var SÅÅÅ GOTT! Jag tog Mango och Dulche de leche glass.. WOW!! Det var galet gott. Gissa vad förresten? Min Tokyo vlogg kommer upp imorgon och jag är så pepp på att dela den med er. Jag hoppas att ni kommer tycka om den :) Vi hade så jävla roligt där!
Idag är det lördag och med de menas att vi äntligen ska få fira Hannah som fyller 30!! GRATTIS BABE! Så ikväll ska vi möta upp de andra och först käka middag och sen ut och partaja. En del av mina vänner har flygit ner hit bara för firandet så jag tror det kommer bli sjukt roligt! Vi hörs om en stund ♥

12 Responses to “ICE CREAM”

  1. Drea on

    That dress really suites you! I really want to buy it, but I’m too afraid that it’s going to be short on me, how tall are you?

    Can’t wait for the tokyo vlog <3 x

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)