Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:46 | June 18, 2017

YELLOW FIELDS

LOOK OF THE DAY

 

ADLINK_DRESS FROM ABAD X BIKBOK, HERE_

 

And now it was finally my turn to shoot at these fields! I think the pictures turned out great :) So happy to know that you always can count on Linköping when it comes to rapeseed fields.This tunic/dress is made to wear to the beach but I thought it looked amazing to wear in town as well. My babes are talented ♥ Anyway, it’s once again sunday and I’m on a boat in Croatia with a lot of fun people. Can’t wait to explore more and get to know these people! Talk to you in a while!

________________________________________

Och nu var det som sagt min tur att fota vid rapsfälten! Jag tycker bilderna blev superbra :) Så glad att man alltid kan lita på Linköping när de kommer till rapsfält haha. Den här tunikan/klänningen är egentligen en beachklänning men jag tycker den passar finfint till vardag med. Mina två babes är duktiga dom ♥ Men men, det är återigen söndag och vi är som sagt på en båt i Kroatien med mass härligt folk. Längtar att få utforska Kroatien mer och lära känna alla! Hörs om en stund!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “YELLOW FIELDS”

  1. L on

    ja de blir perfekta men dina bilder är alltid perfekta hahah !!! jag tog också bilder där ibörjan av sommaren!! @phuckyopiicturez

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.