MENU

Angelica Blick

18:13 | June 21, 2017

OLDIE BUT GOLDIE

UNCATEGORIZED 2

 

THROWBACK TO SHOOT W/ BIKBOK

 

I just got back to Sweden after a bit of a travel! Started out at 06 this morning by taking a watertaxi to Hvar and then ferry to Split and then flight to Sweden haha. I’m a bit in a rush cause i’m on my way to a dinner with Whyred – so until I’m back to my laptop again and can start editing all the pictures from Croatia I’ll give you these goldies from a campaign shoot with Bikbok at Cochella last year. Love the styling!

_________________________________________________

Kom precis tillbaka hem till Sverige efter en hel del resande! Allt började vid 06 när vi tog en taxibåt till Hvar och sen färjan därifrån till Split. Från Split åkte vi sedan med flyg hem till Sverige haha. Jag har en aning bråttom för jag ska iväg på middag med Whyred – så tills att jag är tillbaka igen med min laptop så jag kan redigera alla bilder från Kroatien så får ni dessa gamla godingar från en kampanjfotografering med Bikbok under förra årets coachella. Älskar stylingen!

4 Responses to “OLDIE BUT GOLDIE”

Leave a Reply

  • (will not be published)