MENU

Angelica Blick

16:19 | June 29, 2017

Back at the countryside

UNCATEGORIZED 2

 

OLD PHOTOS FROM MY GRANDPAS COUNTRYSIDE

 

Yeeey! finally back here ♥ Just got here a while ago and the weather is pretty good! Going to just chill in the sun and soon eat with grandpa and Margaretha. Love this place!! These pictures aren’t from now – I’m taking it easy today and then tomorrow i’ll shoot stuff. LOOOVE!

_____________________________

Yeeeey! Äntligen tillbaka hit ♥ Kom hit för ett tag sedan och vädret är riktigt härligt! Ska bara slappa i solen nu och sen äta med morfar och Maggan. Älskar att vara här!! Bilderna är inte från idag – idag ska jag bara ta de lungt och imorgon ska jag fota åt er. KÄRLEEEK!

14 Responses to “Back at the countryside”

 1. Dixi Wonderland on

  Glömmer aldrig när du fotade topless bilder på din morfars brygga och folk blev helt hysteriska för dom trodde att att din morfar fotat bilderna eller att han var med när dom fotades xD Du satt med ryggen mot kameran i ett par jeansshorts och hade benen i vattnet om jag inte minns helt fel :)

  Reply
  • angelicablick on

   HAHAHAH!Ja de kommer jag aldrig glömma heller!! Så roligt att folk helt seriöst trodde att de var min morfar som tagit bilderna hahah. Det var ju min dåvarande kille :P kraaam

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)