MENU

Angelica Blick

16:58 | July 19, 2017

20% off NLY brands

UNCATEGORIZED 2

-IN COLLAB WITH NELLY-
– POST CONTAIN ADLINKS –

 

1.HERE / 2.HERE / 3.HERE / 4.HERE

 

NELLY 5.HERE / 6.HERE / 7.HERE / 8.HERE

 

9.HERE / 10.HERE / 11.HERE / 12.HERE

 

13.HERE / 14. HERE / 15.HERE / 16.HERE

 

NELLY.COM has 20% off all their own NLY brands between 17-26th July – Just use the code SUNSHINE20 in the check-out! WOOP! I’ve picked out some fav pieces from all NLY brands and put them together :) Gotta say that I love those white sunglasses!! I just bought a pair similar but I wish I had waited since these ones are nicer and cheaper hahah. Anyway, HAPPY SHOPPING GUYS!

________________________________________

NELLY.COM har just nu 20% av på alla deras NLY brands mellan 17-26:e Juli – använd bara koden SUNSHINE20 i kassan! WOOP! Jag har valt ut några av mina egna favoriter från NLY brandsen och satt ihop dem ovan :) Måste säga att jag älskar de vita solglasögonen!! Har precis köpt ett par andra men jag önskar att jag hade väntat på dessa eftersom de både är snyggare och billigare hahah. Men men, HAPPY SHOPPING HÖRNI!

4 Responses to “20% off NLY brands”

Leave a Reply

  • (will not be published)