MENU

Angelica Blick

11:06 | July 25, 2017

SHADE

UNCATEGORIZED 2
angelica blick

 

SELFIE-TIME 

 

I’ve become so lazy when it comes to doing my makeup now when it’s summer – and I’ve started to like not wearing makeup also – but I love when I take the time to do it :) Bought some new shadows from MAC the other day and used here. LOVE THEM! I’ve got a lot of questions about my skin routine and which products I use for that and also makeup. Would you like me to do a post about that?

______________________________________________

Jag har blivit så lat när det kommer till att sminka mig nu när det är sommar – och jag har börjat gilla att gå osminkad med – men jag gillar när jag tar mig tid att faktist göra de :) Köpte lite nya skuggor från MAC häromdagen och har använt dom här. ÄLSKART! Jag får en del frågor kring min ansiktsvård/rutin samt vilka produkter jag använder samt makeup. Skulle ni vilja att jag gör ett inlägg om de?

14 Responses to “SHADE”

Leave a Reply

  • (will not be published)