MENU

Angelica Blick

13:03 | July 29, 2017

A BETTER DINNER

UNCATEGORIZED 2

 

LAST NIGHTS DINNER AT SUPPER

 

I just want to start by saying thank you to all of you for your kind words regarding my great grandma. Thank you ♥ She is a strong old lady fighting to stay and I keep in contact with my mom everyday for updates.
Like I said yesterday – one fun thing right  now is that my brother and his girlfriend are staying with us for the weekend and we started off with a yummie dinner at SUPPER Gården last night. Love that place! We had a blast ♥  My brother and Nhi are out and about as we speak so I’m trying to get all the laundry done after all our trips now. It’s like a big mountain of clothes haha.

____________________________________________

Vill först bara börja med att säga tack till er för alla fina ord ni skrivit när det gäller min gammelmormor. Tack ♥ Hon är en stark tant och hon fajtas att hålla sig kvar. Jag har kontakt med mamma flera gånger om dagen för all typ av uppdateringar.
Som jag skrev igår – en rolig sak iallfall är att min bror och hans tjej är uppe i Stockholm över helgen och bor hos oss. Vi började deras vistelse med att käka mysig middag på SUPPER gården igår. Älskar det stället! Vi hade supermys ♥ Min bror och Nhi är ute på stan just nu så jag passar på att fixa med tvätten här hemma. Har en hel del att stå i där med tanke på alla resor vi varit på de senaste. Det är typ ett stort berg av kläder haha.

8 Responses to “A BETTER DINNER”

    • angelicablick on

      Hi there! Yes, do that! It’s only open during summer ( supper gården) but opens up at another place during winter ( supper ) :) looove and thanks!xx

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)