Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:12 | August 9, 2017

VÄRMLAND

UNCATEGORIZED 2

 

FOLLOWING THE STREAM DOWN KLARAÄLVEN

 

Okey so like I’ve told you earlier we took the entire July to just go around in Sweden doing all these cozy and typical “summer in sweden” things. THIS WAS ONE OF THEM! We rented a raft ( we were supposed to build it ourselves but Emil screwed up and booked an already built one – which we where happy about afterwards haha ) and went three days straight down this river called Klaraälven. Every night we stopped somewhere in the wild and put our tents up, did a bon fire and cooked food on the kettle. SO COZY! During the days going down the river we just chilled on the raft in the sun, listened to music, drank wine, swam in the lake, play cards and so on. It was magical!

______________________________________

Okej som jag berättade tidigare i somras så tog vi hela Juli till att bara åka runt i Sverige för att göra alla dess “typiska sommar” grejerna här. DETTA VAR EN AV GREJERNA VI GJORDE! Vi hyrde en flotte ( vi skulle egentligen byggt vår flotte själva men Emil råkade boka fel och tog en redan färdigbyggd flotte – vilket vi senare kontstaterade var sjukt mycket bättre haha) och åkte ner för Klaraälven i tre dagar. Varje kväll la vi till vid något skogsparti eller liknande mitt ute i ingenstans och slog upp våra tält, gjorde upp en eld och lagade mat på stormköket eller elden. SÅ MYSIGT! Under dagarna när vi flöt med strömmen på flotten så slappade vi i solen, lyssnade på musik, drack vin, badade i sjön och spelade kort. Magiskt!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

22 Responses to “VÄRMLAND”

 1. Ida on

  Så fina bilder, ni såg ut att ha det jättemysigt! Måste rätta dig dock, älven heter Klarälven ;) Bor själv precis bredvid den haha! Ha det så fint <3

  Reply
  • angelicablick on

   Åh tack <3 ja vi hade det magiskt! jaha hahah, sorry! fick för mig att det heter KlarAälven aha. Tack <3 ha de fint!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.