MENU

Angelica Blick

18:18 | August 13, 2017

CROATIA & YACHT WEEK VLOG

youtube

 

CROATIA & YACHT WEEK VLOG IS LIVE!
Filmed by Nick Pescetto & Juhani Sarglep
Cut&editeb by Kentsdottir

 

Since my grandma passed away I haven’t felt like doing YOUTUBE and that’s why I haven’t post anything for 2 weeks – BUT NOW I’M BACK! Just needed time to focus on other stuff you know ♥ Anyway I hope you’ll like this one – It’s the best ever vlog we’v ever made I think so I hope you like it!!

_________________________________________

Ända sen min gammelmormor gick bort har jag inte känt för att filma massa YOUTUBE så de är därför jag inte postat nått på 2 veckor – MEN NU ÄR JAG TILLBAKA! Jag behövde bara tid att fokusera på annat ett tag ♥ men men, hoppas ni gillar denna – jag tycker de är den bästa vi gjort sen jag startade så jag hoppas ni med gillar den!!

12 Responses to “CROATIA & YACHT WEEK VLOG”

Leave a Reply

  • (will not be published)