MENU

Angelica Blick

11:32 | August 21, 2017

LAZY DAYS

TRAVEL
puropuropuro

 

LAZY DAYS AT PURO

 

What a day! I woke up around 07 and went straight to Fightbox for a kick-ass workout by Madde! I thought I would throw up there for a second haha. But damn it felt nice afterwards :) It always does! I’ve just taken a shower and done my makeup and I’m just about to head over to RMPR’S office for their ASOS wardrobe “event”. It actually feels good that it’s Monday and that it’s kind of ‘back to basic’ again. Anyway.. during our last day in Palma we went to Puro and had a relaxing day in the sun, eating food and sunbathing. Best way to end a trip!
I got to go now – talk to you later alligators!!

________________________________________

Vilken dag! Jag vaknade upp runt 07 och stack direkt till Fightbox för ett kick-ass pass som Madde höll i! Trodde jag skulle spy där ett tag haha. Men det känns ack så skönt efter :) Det gör de alltid! Nu har jag precis tagit en dusch och sminkat mig och ska alldeles straxt dra till RMPRs kontor för deras ASOS wardrobe “event”. Det känns faktist skönt att det är måndag igen och att vara ’tillbaka till rutiner’ igen. Men men.. under vår sista dag i Palma så bestämde vi oss för att dra till Puro för att bara ta det lungt, äta mat och solen. Bästa sättet att avsluta en resa på!
Nu måste jag springa här – vi hörs om en liten stund hörrni!!

6 Responses to “LAZY DAYS”

Leave a Reply

  • (will not be published)