MENU

Angelica Blick

11:58 | September 3, 2017

MYKONOS, YOU HAD ME AT HELLO.

TRAVEL

 

SNAPS FROM MYKONOS

 

Gah! I have so much photos to go through from Mykonos. So here are a few!!
I got back to Sweden yesterday and I just started to unpack my stuff, started packing down more from our apartment before having a glas of wine with Zoe. I’m just about to get my workout clothes on and then meet up with Agnes for a workout at fightbox :)
then I need to go back home and continue  putting my stuff in boxes! Can’t believe that we are moving into our new apartment in less than 2 weeks!! GAAAAH!

__________________________________

Gah! Jag har så mycket bilder att gå igenom från Mykonos. Så här är några!!
Jag kom tillbaka till sverige igår och då packade jag upp min väska och började genast packa ner saker från vår lya innan jag tog ett glas vin med Zoe. Jag ska alldeles straxt klä på mig träningskläderna och bege mig mot Fightbox för att träna :)
Sen är det raka vägen hem igen för att fortsätta packa ner lägenheten! Fattar inte att vi flyttar in i vår nya lya om mindre än 2 veckor!!GAAH!!

14 Responses to “MYKONOS, YOU HAD ME AT HELLO.”

Leave a Reply

  • (will not be published)