MENU

Angelica Blick

19:36 | September 26, 2017

GETTING READY

UNCATEGORIZED 2
EVELINA DOING MY MAKEUP ♥

 

We have been so pampered these two days with getting our makeup done by two talented makeup artist! This must be the way Kardashian feels every morning hahahaha. Wearing their robe, getting their makeup done and having coffee served! We’ve had two amazing days  here in Cannes with Isadora :) Good food, wonderful friends and just a very nice time. We are at the airport right now waiting to board! Tomorrow I’m recording all day but stay tuned for timed post all daaaay! LOVE

______________________________________

Vi har blivit så bortskämda dessa två dagar med att få vårt smink gjort av två fantastiska makeup artister! Det måste vara såhär Kardashians känner sig varje morgon hahaha. Sittandes i deras robes, få deras makeup gjord och serverad kaffe! Vi har haft två magiska dagar här i Cannes med Isadora :) God mat, fina vänner och en trevlig stund. Vi sitter på flygplatsen nu och ska snart boarda ! Imorgon kör jag inspelning hela dagen men har tidsinställda poster hela dageeeen! KÄRLEK

8 Responses to “GETTING READY”

Leave a Reply

  • (will not be published)