MENU

Angelica Blick

19:40 | October 7, 2017

Pretty Paris

TRAVEL
paris

 

PARIS DAY 2

 

We are having a good time here in Paris :) I’m trying to just “BE” here and not focusing on work ( it’s hard with all the beautiful scenery everywhere hahaha ) but yah you get the picture. It’s our last night here in Paris so we are heading out for dinner and drinks now. I wish you all a wonderful saturday. Xx

__________________________________

Vi har det bra i Paris :) Jag försöker vara i “nuet” här och inte fokusera så mycket på jobb ( det är svårt dock pga allt fina omkring mig hahaha ) men ja, ni fattar. Det är vår sista kväll i Paris så vi ska precis bege oss ut på middag och drinkar. Önskar er alla en fin lördag. Xx

8 Responses to “Pretty Paris”

Leave a Reply

  • (will not be published)