MENU

Angelica Blick

20:52 | October 30, 2017

LAST YEAR

LOOK OF THE DAY

 

SOME AUTUMN/WINTER LOOKS FROM LAST YEAR
OCT-DEC

 

I’ve summed up some looks I wore last year :) From October to December. Damn I have to say my makeup looked flawless! A bit more than I use atm but I liked it – both now and then. What do you think? Anyway, I’m staying at home tonight just watching a movie, getting some work done on my laptop before I jump into bed. Going up pretty early tomorrow – going to the dentist again followed by meetings and shooting some collabs :)

______________________________________________

Jag har plockat ihop lite looks från förra året :) Från Oktober till Dece,ber. Jäklar, jag måste säga att mitt smink var flawless! Lite mer än vad jag använder nu men jag gillade de – både då och nu. Vad tycker ni? Men men, jag har hemmakväll ikväll och kollar bara på film samt jobbar på laptopen innan jag ska hoppa i säng och sova. Jag ska upp ganska tidigt imorgon – först tandläkaren följt av möten och sen fota lite samarbeten :)

20 Responses to “LAST YEAR”

 1. Cefon on

  Hej Angelica! jag är så nyfiken på vilken musik du lyssnar på? :) skulle du kunna tipsa om bra musik? ..eller kanske länka en spotify/soundcloud-lista?
  Du inspirerar så mycket!
  Kramar Cecilia

  Reply
  • angelicablick on

   Hej där! Jag lyssnar på det mesta ( förutom typ deep house, Growl och techno.. ). Jag tror mina playlists ligger offentliga på spotify om du vill kika :) allt beror på vilken känsla jag är ute efter! Tack finis! kram

   Reply
  • angelicablick on

   Thank you! Ah you do? :) yeah maybe. I like to mix it nowadays. Sometimes there is a lot of makuep, sometime a little and sometimes nothing . LOVE

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)