MENU

Angelica Blick

19:49 | November 7, 2017

A L L B L A C K

LOOK OF THE DAY
CHANELCHANELCHANELCHANELCHANEL

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM ASOS, SIMILAR HERE_TOP OLD FROM ZARA_
_SKIRT FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_CAP FROM GINA TRICOT_BAG FROM CHANEL_
_THIGH HIGH BOOTS FROM SCORETT, SIMILAR HERE_

 

ALL BLACK! Gotta say I love it! Sometime all black is just.. RIGHT. Don’t you agree? I liked this combo a lot :) Wore something like it usually duting atumn when it’s not too hot or too cold. Just wanted to wish you all a nice tuesday night! See you tomorrow on my special daaaaay!!!

______________________________________________

HELKLÄDD I SVART! Måste säga att jag älskart! Ibland är helsvart bara så .. RÄTT. Eller hur? Gillade den här kombon massor :) Bär alltid nått liknande varje höst när de inte är för varmt eller för kallt. Vill mest bara önska er en fin tisdagskväll! Hörs imorgon på min speciella daaaaaag!!!

5 Responses to “A L L B L A C K”

Leave a Reply

  • (will not be published)