MENU

Angelica Blick

19:16 | November 12, 2017

Positano vlog!

youtube

 

POSITANO VLOG!
FILMED & EDITED BY KENTSDOTTIR.SE

 

Our vlog from Positano is finally here!! I got to say.. WOW!! SUCH A BEAUTIFUL PLACE! OMG!
I really want to go back there asap. And for next time I’m also bringing André with me ♥ But this time me and Silja ( my babygiiirl) explored this beautiful place. Check out this vid and get the picture of what I mean! Don’t forget to subscribe HERE!

__________________________________________

Vloggen från Positano är äntligen här!! Jag måste bah säga det… WOW!! SÅ AVCKERT STÄLLE! OMG!
Jag vill tillbaka dit asap. Och till nästa gång ska André med också ♥ Men denna gång utforskade jag stället med Silja ( min babygiiirl). Kolla gärna in vloggen så fattar ni vad jag menar! Glöm inte att prenumerera HÄR med!

17 Responses to “Positano vlog!”

Leave a Reply

  • (will not be published)