MENU

Angelica Blick

16:05 | November 21, 2017

NA-KD: 30% OFF EVERYTHING

SHOPPING

-IN COLLAB WITH NA-KD-
(POST CONTAIN ADLINKS)

NA-KD1. COAT, HERE_2. JEANS, HERE_3. TANK TOP, HERE

NA-KD4. FAKE FUR, HERE_5. STAR BRA, HERE_6. YELLOW DRESS, HERE

7. KIMONO DRESS, HERE_8. RED DRESS, HERE_ 9. TSHIRT, HERE

10. BLACK DRESS, HERE_11. BLUE SHIMMER TOP, HERE_12. GOLD YELLOW, HERE

13. RED SWEATER, HERE_14. BLACK OFF SHOULDER, HERE_15. RED COAT, HERE

 

USE THE CODE BLACKWEEK FOR 30% OFF YOUR PURCHASE
ANVÄND KODEN BLACKWEEK FÖR 30% AV DITT KÖP

 

So It’s time for “Black Friday” that no longer is just friday but the entire week! Starting of with NA-KD and 30% off EVERYHTING on their site ( not sale tho )!! Just use the code BLACKWEEK in the checkout. I’ve picked out some of my favs from their site here and made into a collage. So many nice stuff!! Love all of these goodies. To get to their site to see more – press HERE! HAPPY SHOPPING! Xx

_________________________________________________

Så det är äntligen dags för “Black Friday” men som numera inte bara är en fredag utan hela veckan! Jag kickar igång med NA-KD som har 30% av på ALLT ( inte rea dock )!! Använd bara koden BLACKWEEK i kassan. Jag har valt ut mina favoriter ovan och satt ihop. Så mycket fina grejer!! Älskar de jag valt ut. För att se mer från deras sida – tryck HÄR! HAPPY SHOPPING! Xx

2 Responses to “NA-KD: 30% OFF EVERYTHING”

Leave a Reply

  • (will not be published)