MENU

Angelica Blick

9:54 | December 11, 2017

Orange Garden

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
verge girlverge girlfendifendifendifendi

 

 

CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM VERGE GIRL_CAP FROM LACK OF COLOR_
_SANDALS FROM ASOS, HERE_BAG FROM FENDI, HERE_

 

Last full day here in Marrakech and we decided to try to take it pretty easy today! We’ll shoot some stuff here at the hotel but we won’t go around  town this day :) Feels pretty good to actually relax now. We haven’t done that since we came here! So yeah, tomorrow we are flying back home and I’m longing to go home haha. Even tho I loooove to travel I always love coming back home and especially now when it’s Christmas. Xx

___________________________

Sista hela dagen här i Marrakech och idag har vi bestämt oss för att slappna av lite! Vi ska fota lite saker på hotellet men vi kommer inte åka runt som dårar haha :) känns ganska skönt att avsluta vår sista dag så och varva ner. Vi har kört på den vi kom hit! Så ja, vi flyger tillbaka hem imorgon och jag längtar hem nu faktist haha. Jag ääääälskar ju att resa men hemma är ju alltid hemma liksom. Och de är extra mysigt nu när det är Jul snart! Xx

12 Responses to “Orange Garden”

Leave a Reply

  • (will not be published)