MENU

Angelica Blick

14:23 | December 14, 2017

ALL WHITE

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
Valentino

 

CREDIT&ADLINKS:_TOP FROM H&M, SIMILAR HERE_JACKET FROM ZARA, HERE_
_TROUSERS FROM H&M, SIMILAR HERE_SHOES FROM EGO, HERE_
_BAG FROM VALENTINO, SIMILAR HERE_

 

Woke up to the worst weather ever! it’s raining and the sky is dark grey.. such a bummer. Why can’t it just snow instead? And why can’t the sun shine? hahaha, typical Sweden this time of year. Just got back from a long lunch with my baby-boy Fang! I’ve missed him soooo much!! now i’m cleaning the apartment for the weekend and then later on tonight I’m heading over to CUBE for their christmas-night. Xx

___________________________

Vaknade upp idag till sämst vädret ever! Regnigt och med supermörk himmel.. så tråkigt. Varför kan de inte snöa istället? och ltie sol hade int skadat! haha, så typiskt sverigeväder nu såhär på året. Kom precis tillbaka hem från en lång lunch med min baby-boy Fang! Saknat honom såååååå mycket!! Nu ska jag städa lägenheten till helgen och sen iväg på CUBE jul-häng. Xx

26 Responses to “ALL WHITE”

Leave a Reply

  • (will not be published)