MENU

Angelica Blick

12:39 | December 24, 2017

Merry Christmas to you all!

UNCATEGORIZED 2
MERRY CRISTMAS

 

MERRY CHRISTMAS TO YOU ALL!

 

I just want to wish you all a wonderful Christmas! We are in Varberg this year celebrating Christmas together with Andrés family and relatives. My dad is also here which makes it even better ♥  We are soon going to eat some food ( well eating food is kind of all that we do this day haha) and then watch Donald Duck on the TV followed by a walk. Tomorrow we are going with my dad to Linköping to celebrate Christmas with my side of the family. I hope you’ll have a wonderful day and celebrate it just the way you want to ♥
ALL THE LOVE IN THE WORLD TO YOU! LOVE YOU!

___________________________

Jag vill bara önska er alla en fin jul! Vi är i Varberg i år och firar jul tillsammans med Andrés sida av familjen och släkt. Min pappa är här också så det gör det hela ännu roligare om möjligt ♥ Vi ska alldeles straxt käka mat ( det är ju typ det enda man gör under denna dag hahah) och sen kolla på Kalle Anka på tv följt av en promenad. Imorgon följer vi med min pappa till Linköping för att fira med min sida av släkten. Jag hoppas ni alla får en fin dag och att ni firar på det sättet ni vill ♥
ALL KÄRLEK TILL ER! LOVE YOU!

6 Responses to “Merry Christmas to you all!”

Leave a Reply

  • (will not be published)