MENU

Angelica Blick

16:55 | January 11, 2018

Red 2.0

LOOK OF THE DAY
Guessguessguessguessguessguessguess

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM MISSGUIDED, HERE_LEGGINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_
_BELT FROM BIKBOK, HERE_TOP FROM URBAN OUTFITTERS_BOOTS FROM GUESS, SIMILAR HERE_

 

This jacket is seriously EVERYTHING! Love love love it! We escaped the rain under this “dome” and actually got a pretty good light, ey? That is the hardest part in Sweden right now: THE LIGHT! It’s so heavy and grey which makes it so hard to take nice pictures. Thank good we are leaving for Utah soon :) ON MONDAY to be exact! I’m happy I looked at the schedual tho.. I was 100% that we were leaving on tuseday but yeah, I was very wrong. Thank god I checked again! Well today I have worked on my laptop, checked off-list to do and then meetings at CUBE agency.

___________________________

Den här jackan är fasiken ALLT! Älskar den! Vi gömde oss från regnet under de här “taket” och fick faktist ganska bra ljus, eller hur? Det är det svåraste i Sverige nu: LJUSET! Det är så grått och tungt ljus ute nu som gör det svårt att få bra bilder. Tack och lov att vi lämnar Sverige för Utah på Måndag :) Jag är så glad att jag kollade schemat dock för tydligen åker vi redan på måndag och jag trodde vi åkte tisdag. TACK O LOV! Idag har jag jobbat på laptopen, checkat av min to-do lista och haft möten på CUBE kontoret.

19 Responses to “Red 2.0”

    • angelicablick on

      Haha, vad härligt för dig att få skratta lite – skratt förlänger livet är det sagt! Men jag gör gärna som jag själv vill här på min blogg och passar det inte så går det jättebra att inte kika in här :) Kram på dig!

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)