MENU

Angelica Blick

18:12 | January 24, 2018

Canyon

TRAVEL

 

RATTLESNAKE – & ANTILOPE CANYON

 

Gah, this was soooooo cool!! We went to rattlesnake- & antilope canyon one of the days in Utah and damn, it was so cool! Have any of you been there? If you ever visit Utah/Arizona you should def swing by here if you can.
I just got back from a long day with both a workout with Simon and then dance class with Amir and FILMING IT(!) followed by a seminar and meeting at CUBE. I’m soo excited to show you guys the dance we did – me and Amir! STAY TUNED!

___________________________

Gah, detta var såååå coolt!! Vi åkte till rattlesnake – & antilope canyon en dag i Utah och jäklar vad coolt det var! Har ni varit där? Om ni någonsin besöker utah/arizona så besök detta ställe. Jag kom precis tillbaka från en hel dag med först träning med Simon och sen dans med Amir där vi även SPELADE IN(!) och följt av workshop och möte på CUBE. Jag är så pepp på att visa er dansvideon – den med mig och Amir! STAY TUNED!

12 Responses to “Canyon”

 1. Johanna Brege on

  Hej Angelica.
  Jag har en wordpress blog men har ett stort problem med mina inlägg. När jag i “create-sidan” har sätter upp mina bilder brevis varandra så blir de i olika sorlek när jag sedan postar den. Vet du hur jag ska lösa detta? Använder du någon plugin eller mall för att få dina inlägg på detta sättet med bilderna? Tack så mycket för hjälpen, älskar din blogg-KRAM<33

  Reply
 2. Rich on

  UNBELIEVABLE pictures! Wow! It’s so cool you got to go to such an amazing place. So worth going to get those pictures! You totally rocked Utah inside and out Lol!! Thanks so much for sharing. Your beauty, the canyons beauty there just go unmatched!! Cheers again 🍸🍹😎

  Reply
 3. Aria on

  Hi Angelica!
  I’m going to the Antelope Canyon as well in August!
  Do you have any tips for example when is the best time to go there?
  xx

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)